Följ med på ett hisnande piratäventyr och en fartfylld skattjakt när ActStockholm ger er en av de främsta äventyrsklassikerna genom tiderna- Skattkammarön.

Unge Jim Hawkins kommer över en mystisk sjökista och en gammal skattkarta och beslutar sig kort därefter att tillsammans med godsägare Trelawney, doktor Livesey och den enbente skeppskocken Long John Silver söka reda på den gåtfulla skatten. Med skattkartan i hand och förtrollade av tanken att hitta den begravda skatten sätter de segel mot den mystiska ön Skattkammarön - Men äventyret drabbas av plötslig motvind… Någon ombord har onda avsikter, en bedragare planerar ett myteri, besättningen splittras och sammandrabbningarna avlöser varandra. Väl framme återstår endast en frågeställning för att komma tillbaka med livet i behåll - Vem går egentligen att lita på?
Följ med på en svindlande äventyrsresa när nöjesbolaget ActStockholm presenterar en nydramatisering av det tidlösa mästerverket Skattkammarön. Äventyret kan börja och du är välkommen ombord!

Skattkammarön spelas på Fjäderholmarns stora scen 4 juli- 12 augusti
Onsdag, lördag och söndag kl 14.00
Regi: Catherine Fallenius